Fárasztó Faviccek

Megnevettet és lefáraszt - ez a viccek kuriózuma, a favicc!

Én mondom Neked, ez a legtutibb anyag, amit kínálhat neked a viccszakma! - Persze ha van érzéked hozzá. A favicc más, mint a többi vicc: a szójátékok és helyzetkomikumok melegágya!

Hangolódj rá és hahotázz nagyokat rajtuk!

Beküldte: SpyerfoxDátum: 2010.08.31 Idő: 13:39:19

Ki a legfárasztóbb e vidéken?

Legyél te az, aki a legfárasztóbb tartalmat küldi be szeptember 1 és december 31 között! A beküldött anyag lehet vicc, videó, kép, képregény, saját - illetve mások által készített, egy a fontos: legyen fárasztó, felérjen egy doboz altatóval, ha az olvasó ha meglátja!

A versenyt az oldalt frissen megjelenő toplistával lehet figyelemmel kísérni. A nevezéshez legalább egy elfogadott tartalom, és legalább 50 szavazat szükséges, továbbá a fent meghirdetett időszakban beküldött tartalmak szállnak versenybe.

A szerkesztők ezen játékon nem játszanak, az általuk beküldött tartalmak nem jelennek meg a toplistában, itt most csakis az olvasóké a hangsúly.

Tehát: poénra fel!

Hozzászólások (6)

Benee szerint:

2010.12.29 -

1. hsz
mihelyt elkezdtem olvasni ez a roppant érdekfeszítő pályázat kiírást abban a minutumban magaménak éreztem a feladatot .Igaz az időjárás perpillanat nüansznyit befolyásolja alkotó képességemet ,nézükcsak találtam egy mgyarázni való szót .időjárás ."Idő" a szótő persze mindenbizonnyal nem a fizikai mértékegységről beszélünk ebben az esetben ,lépjünk tovább "járás" itt pedig nem a végtagjainkal történő helyváltosztató mozgásról beszélünk . tehát lényegében ez a két szó külön-külön semmit sem jelent ,de együtt mégis ,sőt olyannyira fontos összetett szó, hogy néhány embernek még a munkáját is ez a szó jellemzi ...
wildehorse szerint:

2011.01.14 -

2. hsz
Benee,te meg mégis mi a fenéről beszélsz?!fújrossz
Andrasek Rebeka szerint:

2012.01.04 -

3. hsz
nevetmivan??
Nikky szerint:

2013.01.15 -

4. hsz
Benee most mi van??? Te miről beszélsz???taps
gg szerint:

2014.02.25 -

5. hsz
ez mi a szar volt?
yolo szerint:

2015.11.29 -

6. hsz
What?tapskirály

Én is megmondom a magamét!

Név:


Hozzászólás:


happy  happy  happy  happy  happy  happy  happy  happy  happy  happy  smirksweat 

happy  happy  happy  happy  happy  happy  happy  confused  happy 

Milyen nap van ma?