Fárasztó Faviccek

Megnevettet és lefáraszt - ez a viccek kuriózuma, a favicc!

Én mondom Neked, ez a legtutibb anyag, amit kínálhat neked a viccszakma! - Persze ha van érzéked hozzá. A favicc más, mint a többi vicc: a szójátékok és helyzetkomikumok melegágya!

Hangolódj rá és hahotázz nagyokat rajtuk!

Beküldte: SpyerfoxDátum: 2010.01.04 Idő: 10:48:18

Maksa híradó

Előadó: Maksa Zoltán

5.04
157 szavazat

Hozzászólások (7)

Maksa Zoltán szerint:

2011.10.18 -

1. hsz
Ugye tudjuk, hogy a felvétel a Magyar Televízió tulajdona, így engedély nélküli illegális feltöltése kalózkodásnak minősül?
Laura szerint:

2013.01.20 -

2. hsz
Ez most komoly?
Naa... Pfff... Most már mindenki kalózkodikrosszkacaj
tökmin1 szerint:

2013.11.15 -

3. hsz
Ez régen is és most is egy rakás szar:)Hofi,Markosék,Fábri,régi Holló színház,na ott volt poen:)
casyke szerint:

2015.05.07 -

4. hsz
Héééé ácsi!
Nem fikázunk!Ha nem tetszik nem kötelező nézni...!!!Akiket felsoroltál tényleg nagy emberek,de a Zoli se lóg ki a sorból.
Én mondjuk a Fábry-t (igen ipszilonnal helyesesn leírva!!!) nem tudom elviselni mert annyit beszél hogy 2 perc után dagad a fejem és csak kempingágyról érdemes nézni mert nagyon fárasztó...Ráadásul a stílusával se értek egyet mert akárki a riportalanya NEM HAGYJA szóhoz jutni,és ez riporteri faragatlanság.Az ember nem miatta nézi a műsort hanem azok miatt akiket meghív....de nem sok szerepük van a műsorvezető miatt mert őnagyságát valami személyi kultusz lengi körül mint anno a Friderikuszt...de ő legalább hagyta megnyilvánulni a vendégeit....
A Hofi meg a Markos-trió (Boncz-cal együtt!) egyszerűen zseniálisak...a Holló meg külön tészta mert abszurd humor és sokan azt nem is szeretik már magát a műfajt se.De hogy a Maksa egy rakás?....?! Ő még azok közé tartozik a mai napig akik művelt magyaros humorral rendelkeznek és megnevettetnek a legszarabb napomon is.Amikor először hallottam a Heti Hetesről és a humor nagyágyúit reklámozták benne,azt hittem hogy tényleg humoristák lesznek benne és egyszer talán a Maksa is feltűnik...csalódtam...azóta se nézem...A Gálvölgyi parodista (igaz abban meg ő a fej...) színész,de még csak nem is humorista...a Bajor (Béke poraira) legfeljebb vicces (de nagyon jó) színész volt de ő se humorista,a Hernádinak semmi köze a humorhoz,a Jáksó tud egy két viccet...a Verebes soha nem humorista volt,hanem színész és színházigazgató,rendező,a Havas Henrik meg még vicces se volt soha csak a többi száz szakember egyben...a Teddy is annyit tud beszélni hogy ha mond egy poént akkor el lehet aludni mire a végére ér...és nem nevetés lesz hanem max ásítás,pedig jellemzően sokszor volt a rádiókabarék főszereplői között... (Ez az eredeti stáb volt csak az apukám világa aztán tényleg nem humorbomba...)a néha beugró újságírók SE humoristák voltak,legfeljebb ha a Kern ment ...azóta nagyon alább adta ez a műsor is...Az Ábel Anita mikor volt humorista könyörgöm?...Még a Szomszédokban se írtak neki poént!!!
A mostani többi szereplő se a humoráról híres...akkor mitől nagyágyúk?...Miért nem tényleges humoristákat hívtak?????(Jó értem szegény Boncz-ot már nem hívhatnák,meg a mindig igazmondó Hofit se...) De még ott van Nagy Bandó,Maksa,mondjuk az újak közül Kovács András Péter, Galla....ezek legalább tényleg a humor nagyágyúi...
Babett szerint:

2015.08.21 -

5. hsz
ez most mi? rossz
Balázs szerint:

2017.03.04 -

6. hsz
bleee
Balázs szerint:

2017.03.04 -

7. hsz
bleee

Én is megmondom a magamét!

Név:


Hozzászólás:


happy  happy  happy  happy  happy  happy  happy  happy  happy  happy  smirksweat 

happy  happy  happy  happy  happy  happy  happy  confused  happy 

Milyen nap van ma?