Fárasztó Faviccek

Megnevettet és lefáraszt - ez a viccek kuriózuma, a favicc!

Én mondom Neked, ez a legtutibb anyag, amit kínálhat neked a viccszakma! - Persze ha van érzéked hozzá. A favicc más, mint a többi vicc: a szójátékok és helyzetkomikumok melegágya!

Hangolódj rá és hahotázz nagyokat rajtuk!

Beküldte: misiss0Dátum: 2010.12.17 Idő: 23:04:03

Újság

A Duna tévések lemennek vidékre, hogy bemutassák, hogyan élnek ott az emberek, hogy telik egy nap falun. Megkérik az egyik paraszt bácsit, hogy mesélje el, mit szokott csinálni, reggeltől estig.

- Hát, hajnalban fölkelek, oszt megiszok egy kupica pálinkát.
- Állj, állj, ez így nem lesz jó! Csak nem mondhatjuk a nézőknek, hogy maguk már korán reggel ivással kezdik a napot. Tudja mit? Mondja helyette azt, hogy fölkel, és elolvassa az újságot. Na, tessék. Fölvesszük újra.
- Hát, hajnalban fölkelek, azt' elolvasom az újságot. Adok enni a malacoknak, azt' kiolvasok még egy újságot. Délelőtt kint dolgozgatok a fészerben, azt' kiolvasok közbe két-három könyvet. Délben ebédhez elolvasok két magazint, aztán ebéd után körbejárom a birtokot. Közben elolvasok még egy könyvet. Este behajtom az állatokat, aztán kiolvasom az esti újságot. Utána átmegyek a könyvtárba, ott együtt olvasgatunk a haverokkal, de az csak 10-ig van nyitva. Utána még át szoktunk menni a Józsihoz, mert neki saját nyomdája van..

8.10
698 szavazat

Hozzászólások (6)

morc szerint:

2010.12.17 -

1. hsz
Ez egy nagyon régi vicc és minél többször hallom, annál kevésbé hasonlít az eredeti viccre. (Amúgy lemennek a száz éves bácsihoz, hogy megkérdezzék tőle, mi a hosszú élet titka és erre mondják, hogy kisgyerekek is fogják nézni a műsort, nem hallhatják azt, hogy az ital az.)
12alpi12 szerint:

2010.12.18 -

2. hsz
naon király
Thanatosz szerint:

2010.12.18 -

3. hsz
hurrá
Toto szerint:

2010.12.18 -

4. hsz
Ugyan már morc... régi vicc nincs, csak öreg emberek. :P
bkrmn szerint:

2010.12.20 -

5. hsz
jó kis viccnevet
SÜN''' szerint:

2011.03.14 -

6. hsz
hurráhurráéljen!éljen!
rohattnagy'hihihihihihi

Én is megmondom a magamét!

Név:


Hozzászólás:


happy  happy  happy  happy  happy  happy  happy  happy  happy  happy  smirksweat 

happy  happy  happy  happy  happy  happy  happy  confused  happy 

Milyen nap van ma?